Suomilimiitti.fi

Suomilimiitti – jopa 2 000 euroa kulutonta ensilainaa!

Suomilimiitti on osa J.W. -Yhtiöt Oy:ta, joka on vuodesta 2006 lähtien toiminnassa ollut suomalainen rahoitusyritys. Toimintavuosiensa aikana yhtiö on myöntänyt lainaa sadoille tuhansille suomalaisille. Suomilimiitti pyrkii tarjoamaan joustavaa ja luotettavaa apua arjen rahoitustarpeisiin.

Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkaille kulutonta ensilainaa jopa 2 000 euroon asti 60 vuorokauden korottomalla maksuajalla. Limiittiin ei liity avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Kenelle ja mihin tilanteeseen Suomilimiitti sopii?

Suomilimiitti myöntää lainaa vähintään 21-vuotiaille suomalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin, ja joilla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla toimiva matkapuhelinliittymä sekä postiosoite ja kiinteä asuinpaikka Suomessa. Hakuprosessin yhteydessä Suomilimiitti tarkistaa hakijan henkilötiedot sekä luottotiedot luotettavista lähteistä. Luotonantaja saattaa pyytää hakijaa toimittamaan palkkatodistuksen tai tiliotteen taloudellisen tilanteen varmistamiseksi.

Suomilimiitin myöntämät lainat sopivat vain pienehköön rahantarpeeseen, sillä lainaa on mahdollista saada korkeintaan 2 000 euroa kerralla. Mitään valtavan suuria hankintoja tällä lainalla ei siis rahoiteta, mutta Suomilimiitin tarjoama laina sopii erinomaisesti erilaisiin arjen ongelmatilanteisiin. Laina riittää mainiosti esimerkiksi uuden kodinkoneen hankintaan, auton korjaamiseen tai muuhun yllättävään menoon.

Vaikka Suomilimiitti antaakin hakijan käyttöön aina 2 000 euron luottorajan, koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla. Hakija voi nostaa luottorajan puitteissa haluamansa suuruisia summia aina, kun rahalle tulee tarvetta, eli käyttää lainaa hieman luottokortin tapaan. Suomilimiitin tarjoama laina sopii siis pidempiaikaiseenkin rahantarpeeseen. Se sopii muun muassa seuraaviin tilanteisiin:

  • Odottamaton, korkeintaan 2 000 euron suuruinen yksittäinen meno
  • Väliaikaisesti huonontunut taloustilanne, joka aiheuttaa pidempiaikaista rahantarvetta
  • Haluat jakaa ison kuluerän pidemmälle ajanjaksolle
  • Et omista luottokorttia, mutta kaipaat samankaltaista joustovaraa hankintoihin

Sen lisäksi, että lainaa on mahdollista nostaa joustavasti, myös takaisinmaksun voi hoitaa itselleen sopivalla tavalla. Lasku lähetetään kuukausittain, ja sen voi maksaa joko kerralla tai osissa. Jos asiakas haluaa maksaa laskun osissa, tulee hänen suorittaa minimilyhennys, ja avoimeksi jäävään saldoon lisätään seuraavassa kuussa 8,9 % korko.

Suomilimiitin hakeminen ja nostaminen

Suomilimiitin hakeminen on todella nopeaa ja yksinkertaista. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Hakemuksen täytön jälkeen hakijan tulee vielä tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen lainapäätös lähetetään hakijalle tekstiviestillä. Hakemuksia käsitellään päivittäin kello 8–22 välillä, ja jos hakemuksen tekee aukioloaikojen puitteissa, päätöksen saa yleensä jo parin minuutin sisällä.

Lainaa voi saada kuka tahansa Suomilimiitin ehdot täyttävä, eli vähintään 21-vuotias yksityishenkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa, ja jolla on matkapuhelinnumero sekä vakituinen osoite Suomessa. Jos luottopäätös tai nosto hylätään, yleisin syy hylkäämiselle ovat luottohäiriömerkintä, virheelliset tai puutteelliset tiedot hakemuksessa tai Suomilimiitille maksamatta jäänyt ja erääntynyt maksu.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lainan nosto tilille onnistuu helposti. Koko 2 000 euron summan voi nostaa kerralla, tai vaihtoehtoisesti asiakas voi tehdä pienempiä nostoja luottorajansa puitteissa aina rahantarpeen yllättäessä. Miniminosto on kuitenkin 10 euroa. Noston voi suorittaa kätevästi joko Suomilimiitin verkkopalvelussa tai tekstiviestitse lähettämällä viestin “SL SUMMA PIN-koodi” määrättyyn numeroon.

Rahat siirtyvät tilille pikaisesti nostopyynnön jälkeen. Nostoja maksetaan päivittäin kello 8–22 välisenä aikana. Jos asiakkaalla on käytössään Nordea, Osuuspankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, POP Pankki tai S-pankki, rahat siirtyvät tilille välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Jos asiakkaalla on käytössään jonkin muun pankin tili, raha siirtyy tilille 1–2 pankkipäivän kuluessa.

Suomilimiitin kulut

Suomilimiitti ei veloita ollenkaan limiitin avauspalkkioita tai tilinhoitomaksuja. Lisäksi ensimmäisen noston kulut ovat 0 euroa, vaikka asiakas nostaisi koko 2 000 euron summan kerralla. Pienin summa, jonka uusi asiakas voi nostaa kuluttomasti, on 10 euroa. Kuluttoman ensinoston jälkeen jokaisesta nostosta peritään 15 % provisio riippumatta tehdyn noston suuruudesta.

Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Luottoa tulee lyhentää vähintään 12,5 % avoinna olevasta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa. Suoritetut nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia, mikäli ne maksetaan pois seuraavaan eräpäivään mennessä. Erääntyneestä osamaksusaldosta asiakkaan tulee kuitenkin maksaa 8,9 % suuruinen kuukausikorko. Tämä vastaa 106,8 % nimellistä vuosikorkoa.

Korkoja laskettaessa saldoon sisällytetään nostetun luoton määrä sekä nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Kuukausikorko lasketaan sen mukaan, montako päivää kuukaudessa todella on. Lainan todellinen vuosikorko muodostuu luottokorosta sekä nostoprovisiosta. Vähimmäislaina-aika on 1 kuukausi ja maksimiaika 49 kuukautta. Jos asiakas nostaisi koko lainan 2 000 euron kertanostona, todellinen vuosikorko lainalle olisi 134,02 %–167,90 %.

Jos asiakas kuitenkin hyödyntäisi vain nostokuluttoman ensilainan, todellinen vuosikorko jäisi huomattavasti tätä alhaisemmaksi. Jos asiakas nostaisi 1 000 euroa ilman nostokuluja ja maksaisi tämän pois puolen vuoden aikana tasaerillä, lainan todelliseksi vuosikoroksi tulisi vain 75,12 %. Korkoja tulisi asiakkaan maksettavaksi 1 000 euron lainasta siis vain 33,48 euron verran.

Miksi Suomilimiitti on parempi kuin pikavippi?

Pikavipillä tarkoitetaan lyhytaikaista, vakuudetonta lainaa, joka on suuruudeltaan yleensä korkeintaan 1 000 euroa. Vanhanaikaisia pikavippejä todella suurilla vuosikoroilla ei ole ollut lakimuutosten jälkeen tarjolla enää ollenkaan, vaan markkinoilla on nykyään Suomilimiitin kaltaisia luottotiliratkaisuja. Tällainen luottotili on huomattavasti perinteistä pikavippiä joustavampi ratkaisu, sillä lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa aina silloin, kun sitä tarvitsee.

Varsinaisessa pikavipissä asiakkaalle myönnetään vain tietty summa lainaa, ja jos asiakas tarvitsee lisää lainaa, tulee hänen hakea uutta pikavippiä. Jos asiakas kuitenkin ottaa Suomilimiitin luoton ja hänen hakemuksensa hyväksytään, voi hän ottaa “pikavippiä” aina kun sitä tarvitsee, ilman uusia hakemuksia. Kunhan luottorajaa on jäljellä, asiakas voi nostaa rahaa heti tililleen. Suomilimiitin etuja:

  • Edullisempi kuin perinteinen pikavippi
  • Ei piilotettuja kuluja
  • Lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa silloin kun itse haluaa
  • Lainan nosto hoituu nopeasti tekstiviestillä

Suomilimiitin etuihin kuuluu myös se, ettei limiitti sisällä luotonavaus- tai tilinhoitomaksuja tai minkäänlaista vuosimaksua. Tällaiset kulut nostavat todellisen vuosikoron helposti todella korkeaksi. Suomilimiitillä asiakkaan maksettavaksi tulee vain nostoprovisio ja kuukausikorko, eikä lainaan sisälly minkäänlaisia piilotettuja kuluja. Kaikki lainan kulut ja niiden suuruus on selkeästi esitetty Suomilimiitin sivuilla.

Saatuaan hyväksytyn luottopäätöksen, asiakas voi nostaa rahaa tililleen niinkin helposti kuin vain tekstiviestin lähettämällä. Jos asiakas kuitenkin haluaa samalla tarkistaa lainasaldonsa ja käytettävissä olevan luoton määrän, voi hän tehdä noston myös Suomilimiitin verkkopalvelun kautta. Rahat ovat tilillä useimmiten muutaman minuutin kuluessa nostopyynnön tekemistä, jos pyynnön tekee palvelun aukioloaikoina.

Suomilimiitin takaisinmaksu

Suomilimiitti lähettää asiakkaalle laskun kerran kuukaudessa. Lasku lähetetään noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää. Laskussa on koottuna kaikki edellisen kuukauden tapahtumat sekä edellisen laskun mahdollinen jäännöserä. Saadessaan laskun asiakkaan tulee päättää, haluaako hän maksaa sen heti kokonaisuudessaan vai hyödyntää osamaksumahdollisuutta. Jos lasku maksetaan osamaksulla, avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan 8,9 % kuukausikorko.

Halutessaan luoton voi maksaa pois myös jo ennen eräpäivää. Jos asiakas haluaa tehdä näin, voi hän tarkistaa luoton ajantasaisen summan Suomilimiitin verkkopalvelusta tai asiakaspalvelusta. Kun maksusuoritus on tehty, kirjautuu se järjestelmään 1–4 arkipäivän kuluessa maksupäivästä. Ei ole siis syytä hätäillä, mikäli maksettavissa oleva saldo ei pienene välittömästi maksun jälkeen.

Jos asiakas ei kykene maksamaan laskua eräpäivään mennessä, kannattaa hänen hyödyntää osamaksun mahdollisuus. Vaikka laskun maksaisi osamaksulla, saldoa tulee kuitenkin lyhentää 12,5 % avoimesta saldosta, mutta vähintään 50 euron verran. Osamaksulla maksaessa tulee ottaa huomioon, että avoimeksi jäävä saldo kasvaa korkoa, joten mahdollisuuksien mukaan lasku kannattaa aina maksaa kerralla.

Kaiken kaikkiaan Suomilimiitin takaisinmaksu hoituu hyvin joustavasti. Niinä kuukausina, kun rahaa on käytössä enemmän, voi limiittiä lyhentää suuremmalla summalla. Jos taas rahojen suhteen on tiukkaa, voi saldoa lyhentää vain minimilyhennyksen verran. Laskut ajallaan maksaneen asiakkaan on mahdollista myös hakea maksuvapaata kuukautta kaksi kertaa vuodessa. Maksuvapaata ei voi kuitenkaan hakea ensimmäiselle lyhennyserälle.

Yhteenveto

Suomilimiitti on loistava vaihtoehto äkilliseen, korkeintaan 2 000 euron rahantarpeeseen. Lainan hyviä puolia on se, että ensinosto on täysin kuluton. Muutenkin lainan korot ovat kohtuulliset, varsinkin lyhyellä maksuajalla.

Jos nostoja tekee usein, kertyy siitä huomattavasti lisäkuluja 15 % nostoprovision vuoksi. Parasta on, että rahat saa tililleen parhaimmillaan muutamassa minuutissa!